achterzijde-linker-hotelvleugel

Doe mee aan de interprofessionele training 'Samenwerking & Communicatie'!

Ben jij bedrijfsarts, verzekeringsarts of arbeidsdeskundige en werkzaam in het Poortwachtersproces? Vind je dat de samenwerking en communicatie tussen deze professionals beter kan? En wil je weten hoe jij hieraan kunt bijdragen?

Schrijf je dan nu in voor de interprofessionele training ‘Samenwerking & Communicatie’!

Waarom meedoen?

In deze tweedaagse training leer je wat er nodig is voor goede afstemming en samenwerking tussen betrokkenen in het Poortwachtersproces. Je leert hoe het zit met rollen en verantwoordelijkheden van de verschillende professionals in de diverse beroepsgroepen. Je leert wat jij van de ander nodig hebt en de ander van jou, waardoor je elkaar uiteindelijk beter kunt maken. Door middel van interactieve werkvormen oefen je met deze kennis, zodat je dit na afloop van de training direct toe kunt passen in de eigen praktijk.

De training is een unieke kans om andere professionals op een informele manier beter te leren kennen! Je luncht en dineert bijvoorbeeld samen met de andere deelnemers. Ook is de training inclusief een overnachting op een sfeervolle, centraal gelegen locatie (Landgoed ISVW in Leusden).

aanzicht-voorzijde-hoofdgebouw-met-hotelvleugels

Praktische informatie

De training wordt dit jaar twee keer aangeboden: 17-18 oktober en 12-13 december 2024. Dit is in het kader van een onderzoek naar de effectiviteit van de training. Hierdoor is deelname aan deze training nu nog geheel gratis!

Meer informatie over het onderzoek dat is gekoppeld aan de training vind je in de flyer (PDF) onderaan dit bericht.

Enthousiast geworden? Je kunt je opgeven tot 8 september 2024, via deze aanmeldlink: http://forms.office.com/e/QhEp3TA1XF

Deel dit bericht via